Суббота, 27.04.2024, 06:06

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2012 » Сентябрь » 10 » Чемпионат области. 3 тур
10:12
Чемпионат области. 3 тур

Чергову календарну зустріч ФК «Вінниця» проводив у місті зі славною історією та видатними пам’ятниками культури – Тульчині, який зустрів вінничан по-літньому теплою і сонячною погодою. Окремі рядки необхідно присвятити якості футбольного поля, на якому відбувалась зустріч: сухе, нерівне, без трави (хоча… були місцями бур’яни, висота яких досягала півметра). На такому полі показувати якісний футбол вкрай важко, і на перше місце у зустрічі вийшла фізична підготовка команд. Слід відзначити, що команда з Тульчина до цього матчу не зазнавала поразок на власному «полі» протягом трьох років (мабуть користувалися якістю свого «газону»).

З перших хвилин ініціативою заволоділи гості, у яких активно працювали на флангах Бабік та Білик. Небезпечно били по воротам господарів Драган, Браславський та Пивовар, однак, тульчинців рятував від голу їхній воротар Барибан. Все що вдавалося створити господарям – це майже вихід сам-на-сам Курдибахи та удар з придуманого арбітром штрафного. Взагалі центральний арбітр провів гру вкрай невдало, трактуючи однакові епізоди лише проти гостей. Навіть доходило до того, що вінничан штовхали у спину, а він ставив штрафні у їхній бік. Цікаво, що йому заважало судити належним чином: чи невміння, чи пристрасть до грошей, або інших задоволень? Взагалі, слід відзначити, що всі матчі, коли цей арбітр обслуговував матчі вінничан – у всіх він припускався надгрубих помилок. Неприємно, що він вважає себе основною фігурою у футболі, а не особою, яка є обслуговуючим персоналом у футболі, яка не веде гру, а допомагає гравцям показати свої найкращі якості. Але забагато строк для негідної для цього людини. Загалом, протягом всього першого тайму гра проходила на половині поля господарів. Вінничани впевнено контролювали м’яч та мали кілька нагод для відкриття рахунку. Однак, команди пішли на перерву за рахунку 0:0.

Другий тайм розпочався з атак гостей. На 48 хвилині боротьбу за м’яч у воротарському майданчику виграв Медвідь, пробивши по воротам, але і тут Барибан виручив, відбивши м’яч перед собою. Маляренко зорієнтувався в ситуації перший і забив гол у ворота «Патріота», ставши кращим гравцем у зустрічі. Після пропущеного голу господарі намагались активізуватися, однак створити хоча б момент у воріт Гуріна їм не вдалося. Натомість гості транжирили гольові моменти: Сорокаліта не забив, вийшовши сам-на-сам; мали гольові моменти Бабік, Медвідь та Маляренко. Матч завершився логічною перемогою вінничан з рахунком 1:0.

Закінчуючи цей звіт хочеться звернутися до арбітрів: ЛЮДИ, МАЙТЕ СОВІСТЬ!


Просмотров: 903 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 5
5 люкс  
0
як не судя галімий то поле криве)))

4 lokomotiv vinniza  
0
Yra!!! Kolxoz obugrali

3 Щипа  
0
Я Жеку помню еще когда мы траву долбили... Он всегда стременным был!

2 Щеглов  
0
Он вообще-то нормальный пацан,просто в Тульчине ему нормально насыпают!! Но зубов же где-то он лишился-видать не просто так!

1 вася  
0
Страпон всю дорогу Гайсину помогает. Тут по ходу тоже результат хотел Ковалю приемлимый сделать. Гавно он а не судья!

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz