Пятница, 26.04.2024, 08:09

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Октябрь » 6 » 9 октября. Финал Кубка г.Винница 2011г.
17:52
9 октября. Финал Кубка г.Винница 2011г.
09.10.2011 року відбувся фінальний матч кубка м. Вінниці з футболу. Трофей розіграли ФК «Держслужбовець» та ФК «Укртелеком». Гра відбулась за дуже незручних для глядачів та футболістів погодних умов: температура повітря +4оС та холодна злива. Хочеться запитати у керівника міської федерації футболу для кого проводилася ця гра? Адже про те що в неділю 9 жовтня буде погіршення погоди було відомо заздалегідь. Керівництво ФК «Держслужбовець» пропонувало провести гру 2 жовтня в прекрасний сонячний день на «ЦМС» та для залучення глядачів уже були підготовлені афіши. Однак, команда-суперник, дізнавшись, що більшість основних гравців ФК «ДС» будуть відсутні саме 9 жовтня, всупереч здоровому глузду та дотримання паритету в умовах підготовки та проведення матчу, за підтримки керівництва міської федерації футболу, наполягли на призначенні гри саме на цей холодний та дощовий день. Результат не забарився – глядачів на фінальний матч прийшло одиниці. А ті хто прийшов вимокли та змерзли. Хіба це популяризація футболу в місті Вінниці? Обурення у глядачів, які прийшли на стадіон, викликав і той факт, що початок зустрічі двічі відкладався. Причиною цьому стало невчасне зібрання гравців ФК «Укртелеком». 
Підійшовши до початку зустрічі в «рівних» умовах, команди розпочали гру. З перших хвилин ФК «ДС», в складі яких з об’єктивних причин були відсутні 4 гравця основного складу (Сорокаліта, Максименко, Мельник та Черниш) заволоділи ініціативою. На 4 хвилині матчу поблизу штрафного майданчика «Укртелекому», поштовхом в спину та підніжкою, збили Поповича. Суддя не відреагував на це порушення правил. Вже через 2 хвилини, приблизно у тому ж місці захисник ФК «Укртелеком» грає рукою, арбітр знову мовчить. Взагалі протягом всієї зустрічі вся боротьба трактувалася як порушення правил тільки однієї команди. Грати футболістам «допомогав» газон стадіону, який перетворився на суцільну калюжу, в якій м’яч то прискорювався, то застрягав. На 25 хвилині гри в середині поля м’ячем заволодів В. Михайленко, передав його в право на Хрещенюка, а Андрій переправив Сапону. Максим, ввійшовши до штрафного майданчика обіграв двох захисників і феноменально пробив в правий від голкіпера кут – 1:0. Після забитого голу «ДС» не зменшив тиск на ворота суперників. Гра проходила в середині та на половині поля «Укртелекому». Однак, на 42 хвилині в одній з контратак після подачі кутового, м’яч попав в руку гравцю «Укртелекому» (знову суддя був послідовним, не караючи одну з команд), він передав його на правий кут воротарського майданчику і нападник, підставивши коліно, зрівняв рахунок у матчі.
В другому таймі ФК «Держслужбовець» продовжив тиснути на суперників. На 50 хвилині Бабік виконав штрафний на половині поля «Укртелекому», Хрещенюк виграв боротьбу за м’яч в чужому штрафному майданчику та невідпорно пробив в правий кут воріт. Атаки на ворота «Укртелекома» продовжувались, але на 52 хвилині в одній із контратак Заводян у власному штрафному майданчику збив Поліщука. Пробивати пенальті вирішив Рябцев. Однак, Степанюк в цій дуелі переграв Олексія, відбивши його удар з одинадцятиметрової позначки. Незабитий пенальті став останнім моментом для «Укртелекома» у зустрічі. «Держслужбовець» постійно тиснув на ворота суперників та постійно контролював гру. Небезпечно били по воротам зв’язківців Хрещенюк, Драган, Бабік, Заводян, Попович, Москаленко та Чигрин. На 60 хвилині вдруге підряд захисник «Укртелекома» порушив правила на активному Хещенюку та «заробив» другу жовту картку, залишивши ФК «Укртелеком» в меншості. Третій гол в ворота ФК «Укртелеком» назрівав. На 75 хвилині Чигрин виграв боротьбу з захисником в штрафному майданчику суперників і зробив передачу на Романова, який забив третій гол. «Держслужбовець», контролюючи м’яч спокійно довів гру до завершення.
Вітаємо гравців та керівництво «Держслужбовця» з заслуженою перемогою в кубку міста.
Хочеться звернути увагу на процедуру нагородження команд: фіналіста та переможця турніру – вона не витримує жодної критики! І таке відбувається уже не перший рік! На нагородженні була присутня лише одна команда та два представника іншої, народження проводилось під проливним дощем в холодну погоду під слова голови федерації футболу: «давайте швидше, бо холодно!» – оце повага до футболістів та вболівальників! Такими деструктивними діями нівельовану всю престижність змагань, весь важкий шлях команд до фінальної гри. Прикро і те, що голова федерації футболу м. Вінниці дискредитує всі намагання міськспорткомітету, який проводить за власні кошти кубок міста та першість міста Вінниці. Функції голови федерації обмежуються лише складанням календаря та призначенням арбітрів на ігри (звичайно, якщо це не робить хтось інший), а також вирішення питань по заявці гравців за різні команди задніми числами. За 2010 – 2011 футбольний рік федерацією не вжито жодного заходу для популяризації міського чемпіонату серед вболівальників. Не вжито заходів для відшукання спонсорських коштів, щоб зменшити бюджетні витрати та купівлі невеликих призів для визначення кращих гравців турніру. Не залучено до висвітлення змагань жодного засобу масової інформації. Взагалі, якби не «Держслужбовець», «Поділля», «Атлетік» і «Будинок кави», то про проведення міського чемпіонату та кубку взагалі ніхто б не знав.

Просмотров: 1204 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 8
8 ваня шедевр  
0
Действительно статья поделу написана. Представители федерации не посещают матчи чемпионата и кубка, инфотмация в прессе вообще отсутствует: иногда пишут про пару команд, но это не заслуга федерации, результаты игр можно узнать только на этом сайте, и то если его создатели потрудились узнать эти результаты.
П. С. осень приятно было смотреть финальный матч, вместе с десятком других одержимых...

7 Антон  
0
Автору статьи хочеться выразит благодарность, хоть кто-то пытаеться поставить на место зажравшихся футбольных чиновников, их беспредел уже просто надоел...
Я, от лица футбольной команды Дом Кофе, поздравляю ФК ДС с заслуженной победой...
Был в числе немногих, промокших от дождя болельщиков!!!

6 Васька Блинников  
1
Доброй ночи, я Вамилий Алексеевич Блинников, имею 3 образования и 10 мест работ, хочу попробывать в этой жизни все, поэтому ввожу игру рукой в футболе - так интереснее!!!! Пускай мальчики кайфуют... Был недавно на финале кубка города, играли какие то 2 команды которым я вручил сумашедший приз от сумашедшей городской федерации. Финал командам понравился, классная погодка, солнышко, много зрителей, я хлопал весь матч... Чтоб не замерзнуть. Правда немного переусердствовали с поливом поля,но Я БЫЛ ПОЛНОСТЬЮ НЕВИНоВЕН в этом... После финала думал купить себе новую машину, но блин не повезло все деньги ушли на призы, кубки, грамоты и еще кридит пришлось взять;(((( ладно, это был мой крик души, не судите строго ваш Василий Алексеевич...

5 Шпак Дениска  
1
Всем здрасте... Я судья самый классный, судил на днях финал кубка города. Я вообще в порядке судейка, я разрешаю играть в футбол руками, ногами, чем хочешь.... Отсудил финал четко, даже Блинникову понравилось, он тоже любит водное поло и волейбол но не футбол!!! Мой кумир Микимаус и Заричный они просто боги судьества... Всем спасибо за внимание. П.С. А Блинников красавчик;****

4 alex77  
0
ДС - уже доказали, что КОМАНДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 Бородач  
0
И не только с погодой, но и с городской федерацией тоже!!!)))

3 хав  
0
это не обсуждается...
несмотря на все попытки обыграть нас нечесно - мы соберемся и докажем, что мы команда!!!

1 хав  
0
с погодой не повезло((((

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz