Понедельник, 20.05.2024, 08:03

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2010 » Октябрь » 8 » 9.10
09:59
9.10

Нарешті фінал. Із 16 учасників кубку м. Вінниці з футболу до фіналу потрапили дві найкращі та найфартовіші команди – це ФК «Трамвайно-тролейбусного управління» та ФК «Метро». Шлях цих команд до фінальної гри був важким та тернистим. Обидві команди не були обділені футбольною вдачею, перемагаючи суперників завдяки кращому пробиттю серії післяматчевих пенальті. Зокрема, команда «Метро» всі свої матчі на шляху до найголовнішої гри футбольного сезону м. Вінниці 2010 перемогла завдяки пенальті. Битими цією командою залишились «Альпарі», «Інтеграл» та «ДСА». Що стосується «ТТУ», то на думку автора цього звіту, їхня кубкова сітка була важчою. Так, «ТТУ» в першій грі переграло ФК «КФКС», потім, лідера першості міста ФК «Держслужбовець», та другу команду першості ФК «ВДПУ». Два останніх матчі ТТУ виграло завдячуючи серії післяматчевих пенальті.

 

Фінальна гра, завдяки діям футболістів на полі та наставникам команд поза його межами підтвердила свій статус. Команди грали в свій футбол, відпрацьовуючи тактичні схеми, вказані тренерами перед матчем. «ТТУ» намагалося більше контролювати м’яч в середині поля, а «Метро» грало на контратаках, свідомо віддавши ініціативу більш «зірковому» за складом супернику. На гру вийшли футболісти, які грали постійно в основних складах команд на першості міста. Склад «ТТУ» підсилив досвідчений захисник Петро Анісім та, знову, в порушення «положення про проведення першості/кубку міста» за «ТТУ» грав мешканець Калинівського району Ігор Соць.

 

Початок зустрічі був обережний без гострих моментів. Команди грали суворо та грамотно, перекриваючи вільні зони атакуючим гравцям. На 16 хвилині фіналу, гру взірвав божевільний удар гравця «Метро» Василя Сафіна, який з 25 метрів пробив невідпорно в дальню дев’ятку – без шансів для голкіпера. Однак, супер-гол не надломив гравців «ТТУ» і вони систематично накочували атакуючи хвилі на ворота голкіпера «Метро» Ігоря Дорощука. Перевага у володінні м’ячем вилилась в забитий гол. На 29 хвилині подачу з лівого флангу вдало замкнув Ігор Соць. Через кілька хвилин на передачу із глибини поля чудово відкрився Сергій Масненький, який на 33 хвилині, вийшовши на побачення із воротарем забив другий гол для «ТТУ». На 39 хвилині паритет відновив гравець «Метро» Володимир Курдибаха, реалізувавши стовідсотковий пенальті за необов’язкове порушення правил на куті штрафного майданчику проти атакуючого гравця «Метро». Слід відзначити, що бригада арбітрів на чолі із Єрмоловим дуже впевнено провела цей матч, вірно фіксуючи всі порушення та не дозволяючи гравцям проявляти грубість та емоції.  Команди пішли на перерву за рахунку 2:2.

 

В другому таймі вболівальники ФК «Метро» суттєво активізувалися, гучно підтримуючи піснями та віршами свою команду. Однак, другій тайм розпочався з гольової атаки «ТТУ», коли захисник «Метро» зняв м’яча з ноги Ігоря Соця, який після передачі з правого флангу атаки «ТТУ», з 3 метрів намагався пробити в порожні ворота. Гравці «Метро» вболівальникам віддячили, створивши на початку тайму 4 моменти для взяття воріт, які були нівельовані завдяки вдалій грі голкіпера та захисників «ТТУ». Кінцівка другого тайму проходила під контролем «ТТУ», які більше тримали м’яч. Гравці «Метро» у відповідь провели кілька контратак. На 67 хвилині зустрічі третій гол в ворота «Метро» забив Юрій Підвальний. Після забитого голу малюнок гри не змінився. І гравець «Метро»  Дмитро Стоколос  після подачі кутового на 84 хвилині забив авто гол. Зустріч завершилася із рахунком 2:4 на користь «ТТУ».

 

Привітали фіналіста та переможця кубку м. Вінниці заступник голови комітету з фізичної культури та спорту Олександр Белінський та заступник голови ФФУ у Вінницькій області Михайло Прозоровський. Приємно відзначити, що за матчем, який проходив на чудово підготовленому газоні центрального міського стадіону, незважаючи на досить прохолодну погоду, спостерігали 150 глядачів, які гучно підтримували свої команди.

 

Адміністрація сайту vinfootball.at.ua та керівництво і гравці ФК «Держслужбовець» вітають ФК «ТТУ» із заслуженою перемогою у кубку м. Вінниці.

 

Склади команд:

«метро»

1.      Дорощук Ігор

7. Ноженко Олександр

10. Циганков Андрій

4. Курдибаха Олексій

8. Курдибаха Володимир

17. Поліщук Олександр

5. Рижий Андрій

9. Сафін Василь

6. Руслан Дремух

13. Стоколос Дмитро

3. Пенішкевич Артем

 

«ТТУ»

1.      Бабенко Микола

7. Масненький Сергій

19. Анісім Петро

20. Підвальний Юрій

15. Столярик Влад

32. Стаднійчук Роман

10. Мосякін Денис

17. Рябцев Олексій

9. Красій Олег

13. Поліщук Володимир

22. Соць Ігор



 
Просмотров: 851 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
1 Ник  
0
Поздравляю команду ТТУ с заслуженной победой! Опыт есть опыт, но я не думаю, что оправдались прогнозы скептиков, что пророчили им легкую и безоговорочную победу. Метро не казалось "мальчиками для битья" большую часть матча.
А поддержка болельщиков на трибунах подтверждает статус настоящей любительской команды. Спасибо бригаде арбитров за четкое и непредвзятое судейство и автору за профессиональный обзор.
P.S. Первый гол у Метро забил Василий Сафин, а автогол на счету Дмтрия Стоколоса. Вместо Евгения Сузима всю игру играл Руслан Дремух.

2 alex77  
0
Спасибо за поправки!!! Учтем...

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz