Четверг, 25.04.2024, 00:31

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Август » 30 » Обзор матча чемпионата области между ФК " Мог.Подольский-Люкс" - ФК"Держслужбовець"
11:06
Обзор матча чемпионата области между ФК " Мог.Подольский-Люкс" - ФК"Держслужбовець"


В другому турі чемпіонату Вінницької області ФК «Держслужбовець-КФКС» для проведення календарної гри виїжджав до «південної пальміри» області м.Могилів-Подільський. Статус південної столиці області підтвердила температура +32оС. Погодьтесь, при таких погодних умовах продемонструвати швидкий футбол досить важко. Це розумів і головний арбітр зустрічі Кляшторний, який в середині таймів робив хвилинну паузу, щоб футболісти могли попити водичку.
Перед тим як перейти до звіту про хід зустрічі, хочеться описати футбольний стадіон, на якому вона відбувалась – він не витримує жодної критики. Поле взагалі не було підготовлено до футбольного матчу: численні кочки, частину яких можна було усунути покатавши його асфальтним катком; відсутність трав’яного покриття поля, напевно газон взагалі не поливається; дуже неякісна розмітка поля, через що неможливо було виключити невимушені помилки арбітрів (зокрема, коли на 80 хвилині голкіпер ФК «ДС-КФКС» зіграв руками поза межами штрафного майданчику, інші помилки, які стосувалися виходу-невиходу м’яча за межі поля); роздягатися і митися команді гостей прийшлося на вулиці. Але господарів можна зрозуміти через те, що кожна аматорська команда має умови, які відповідають фінансовим можливостям.
Матч розпочався з обміну сувенірною продукцією між капітанами команд. Перший гострий момент на 3 хвилині гри виник біля воріт ФК «Держслужбовець-КФКС»: грубо в центрі поля помилився Гребінник, не попавши в м’яч і нападник господарів вийшов віч-на-віч зі Степанюком, але якість поля не дозволила йому влучити в рамку воріт. Потім, ініціативу перехопили гості, які більше володіли м’ячем. Гра проходила переважно в середині поля. Футболісти боролися із жарою та полем. На 25 хвилині гри Немировський перехопив м’яч в середині поля та розпочав атаку гостей, під час якої Черниш та Заводян вивели Бабіка віч-на-віч з голкіпером. Віталій не помилився, в дотик відправивши м’яч в сітку воріт. Після забитого голу гості не втратили ініціативу. Великий обсяг роботи виконували Заводян та Черниш, після перепасовки яких, на 32 хвилині, Бабік знову опинився на ударній позиції та одним дотиком забив другий гол у зустрічі.  Футболісти ФК «ДС-КФКС» продовжили тиск на ворота господарів. На 37 хвилині Попович відібрав м’яч в центрі поля та віддав передачу на Сорокаліту. Дмитро, вийшовши сам-на-сам з голкіпером пробив потужно, але влучив у голкіпера, від якого м’яч зрикошетив у штангу. Команди пішли на перерву за рахунку 0:2.
В другій половині зустрічі, виконуючи настанови С. Руденка, вінничани заграли активніше і на 48 хвилині активний Бабік підхопив м’яч на половині поля господарів, наблизився до кута штрафного майданчика та віддав прекрасний пас на Заводяна, який в дотик з воротарської площадки відправив його в ворота – 0:3. На 51 хвилині, м’яч знову відскочив до Бабіка, який головою переправив його на Сорокаліту. В цей раз Дмитро, вийшовши на побачення із воротарем не схибив, забивши 4 гол. Отримавши значну перевагу «держслужбовці» довели матч до завершення. В складі господарів слід відзначити досвідченого Підгаєцького, який провів матч на пристойному рівні. А у гостей кращим на полі був, також досвідчений, Бабік.
Вітаємо вінничан з першою перемогою в чемпіонаті області!

Просмотров: 787 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz