Воскресенье, 19.05.2024, 01:47

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Июнь » 30 » Чемпионат г.Винницы по футболу. 11 тур (пропущенная игра)
10:16
Чемпионат г.Винницы по футболу. 11 тур (пропущенная игра)
Матч виправдав сподівання. Гра була непередбачуваною, запеклою та безкомпромісною. Активніше розпочав «Укртелеком». Гравці цієї команди в перші 15 хвилин зустрічі більше контролювали м’яч та гостріше атакували. Так, три стопроцентні нагоди відкрити рахунок змарнував Поліщук, який отримував вивірені передачі з середини поля від Рябцева, та виходив віч-на-віч з голкіпером «Молодих Регіонів» . На 12 хвилині перед воротами «Молодих Регіонів» виник спірний момент. На газоні опинився активний Поліщук. Арбітр прийняв рішення на користь «Регіоналів», хоча, здалося, що був пенальті. В наступній п’ятнадцятихвилинці, зусиллями Траплі, Красія та Гребінника, ініціативу перехопили «Регіонали», які більше контролювали м’яч. Так, на 18 хвилині зустрічі, вони отримали право на штрафний з правого кута штрафного майданчика. Трапля жорстко подав вздовж воріт. Простріл замкнув Максим Гавриш, 1:0. Після 30 хвилини ініціатива знову перейшла до «Укртелекому», в цей відрізок виділялись Рябцев, Столярик та лівий півзахисник. Однак, рахунок їм зрівняти не вдалося.

В другій половині зустрічі гра була «по-рахунку»: «Укртелеком» атакував, а «Молоді Регіони» захищалися. На 54 хвилині порушення правил проти Поліщука на лівому куті штрафного майданчика «Регіоналів». До м’яча підійшов Рябцев. Всі очікували навіс, в розрахунку на високих гравців «Укртелекому», однак, Олексій філігранно перекинув стінку і м’яч залетів в ближній кут воріт, 1:1. Після цього голу гра перемістилась в середину поля. Побільшало порушень правил гравцями обох команд. Відчувався високий градус поєдинку. На 70 хвилині арбітр призначив пенальті в ворота «Укртелекому». Пробивати вирішив Красій. Однак голкіпер, розгадавши задум нападника відбив пенальті. Це позитивно подіяло на футболістів «Укртелекому», які почали атакувати завзятіше. Так, на 78 хвилині, захисник «Регіоналів» вибивав м’яч від своїх воріт, просто віддавши його супернику в середині поля. Мяч відскочив до Соця, який потужним направленим ударом з 35 метрів зльоту переправив його в дальню девятку, 2:1 – прекрасний гол. Незважаючи на це, «Молоді Регіони», за діями яких спостерігав голова обласної молодіжної організації  Олександр Капітан, підтвердили статус бойової і непоступної команди. На 85 хвилині Трапля, підхопивши м’яч в центрі поля переграв майже пів-команди суперників та пробив лівою ногою в дальній від воротаря кут. 2:2 – чудова відповідь на гол Соця. А на останніх хвилинах гри суперечливий момент був уже в карному майданчику «Укртелекома», коли на газоні опинився Красій. Звук від удару по ногах чути було навіть на трибунах, однак свисток арбітра промовчав. Вже на останній хвилині матчу чудовий момент був у Соця. Ігор пробивав с 6 метрів, але мяч від рук голкіпера пішов вище воріт. Отже, рахунок 2:2 . 

Закінчуючи цей звіт, хочеться звернутися до ЗМІ, які використовують матеріали інтернет-ресурсу www.vinfootball.at.ua. При використанні матеріалів, а саме авторських статей, звертайтесь до адміна сайта та посилайтесь на ресурс.

1,07,2011р.

Просмотров: 1251 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 151 2 »
14 виталий иванович  
0
Ну, неуважает себя газета, что тут сделаешь!

13 Валера  
0
Походу статью вообще удалили, интересно оказывается проще удалить статью чем сделать сылку))))

15 alex77  
0
Вот так вот и живем... А ведь все просто... Добавил ссылку и все и Ваша газета освещает чемпионат города. Они решили лучше не освещать этот турнир, чем писать ссылку. Думали проканает, не спалят )))

12 alex77  
0
Всем спасибо кто поддержал на сайте 20 хвилин )) http://vn.20minut.ua/news/10201000

11 иван васильевич  
0
отчет на винфутболе качественней РИАвского. такие кренделя не красят такую газету как РИА(((((

10 1  
0
ихний корреспондент как раз был на матче, но понимание футбола и умение писать не позволило ему самому написать отчет. РИА - отличная газета с отличными и качественными журналистами.
я бы сам журналистом работал: спишь себе дома. там украл статейку, там украл - вот тебе и зарплатка! молодцы!!

8 1  
0
это вообще!!! за такое бьют лицо!
http://vn.20minut.ua/news/10201000

9 alex77  
0
Уже прецендент был и просили добавлять ссылку на сайт, с которого взята статья... Но видать проблема добавить ссылку, хотят чтобы люди думали что это ихний коренспондент был на матче и именно он писал статью... Надо пихнуть еще раз!

7 позор  
0
посмотрите на сайте 20 минут эта статья передерта полностью дешевеньким кореспондентом

5 результат  
0
2:2 Дали бой телекому, забей Красий пенальти все было бы по другому....

6 alex77  
0
На последних секундах простил Соць с несколько метров ))

4 Петя лысый  
0
Без драки ни как!

3 alex77  
0
Мой прогноз 1:1

1-10 11-12
Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz