Вторник, 23.04.2024, 13:30

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Август » 23 » Обзор матча чемпионата области между ФК"Держслужбовець" - ФК"Горизонт"
08:48
Обзор матча чемпионата области между ФК"Держслужбовець" - ФК"Горизонт"
Держслужбовець розпочав з результативної нічиї (або як арбітри в футбол грали)

20.08.2011 року стартував чемпіонат Вінницької області з футболу серед аматорських команд. Вперше в турнірі прийняв участь ФК «Держслужбовець-КФКС», за який грають кращі футболісти-аматори м. Вінниці. В першому турі суперником вінничан стала команда з Козятина - «Горизонт».
Матч розпочався з атак ФК «ДС-КФКС». Активно початок зустрічі провели В.Бабік та Д. Сорокаліта, які постійно тримали в напрузі захисників Козятинського «Горизонта». Взагалі, вінничани виглядали швидкішими та мастеровитішими за своїх суперників. Так, на 8 хвилині В.Бабік, отримавши передачу з глибини поля, вийшов віч-на-віч з голкіпером гостей та точним ударом в дальній кут забив перший гол. Через 3 хвилини, активний Бабік зробив відмінну передачу з правого флангу в штрафний майданчик «Горизонту» та Д.Сорокаліта, вигравши боротьбу на другому поверсі, забив другий м’яч у ворота гостей. Незважаючи на гандикап в два м’ячі, господарі продовжували контролювати гру та створювати гольові моменти у воріт козятинців. Але тут почались дива. Досвідчений боковий арбітр Бельдій був проти кинджальних атак господарів, або, можливо, він просто відчував дискомфорт в правій руці, яку періодично, без наявних на те підстав задирав вгору і от біда: саме в цій руці у нього був суддівський прапорець. Протягом першого тайму гравці ФК «ДС-КФКС» опинялись в положенні «поза грою», уявіть, дванадцять разів! Кожна друга атака господарів переривалась боковим арбітром. Прапорець підіймався і в той час, коли нападник в момент передачі відкривався під неї зі своєї половині поля. Загалом, арбітр протягом першого тайму допустив як мінімум чотири явних помилки в епізодах, коли порушення правил гри при визначенні положення «поза грою» і близько не було. Це помічали і вболівальники, які відвідали матч та обурювались такими рішеннями арбітра.
В другому таймі активний арбітраж Бельдія підтримав центральний суддя Капровчук. На 49 хвилині зустрічі м’яч на половині поля ФК «ДС-КФКС» прийняв на груди В.Черниш і суддя, перекроївши анатомічні підручники та загально прийняті і відомі кожному малюку знання, відніс грудь до верхньої кінцівки людини, тобто руки. Треба віддати належне гравцю ФК «Горизонт», який феноменально виконав штрафний за неіснуюче порушення правил і з 28 метрів, перекинувши стінку забив гол, який активізував гостей та арбітра зустрічі. Дива продовжувались: усі ігрові моменти, в яких відбувалась спортивна боротьба, трактувались як порушення правил і як звикли вболівальники, штрафні призначались вбік вінничан. На 55 хвилині ФК «Горизонт» через правий фланг захисту господарів провів контратаку, яка закінчилась другим голом в ворота ФК «ДС-КФКС». Після цього, господарі підсилили тиск на ворота суперників, долаючи опір арбітра і футболістів козятинської команди. Могли забити Д.Сорокаліта, А.Драган та на 92 хвилині гри А.Заводян, однак їм завадили це зробити воротар ФК «Горизонт», перекладина та власна неточність. Гра закінчилась із нелогічним рахунком 2:2.
Загалом, гра ФК «Держслужбовець-КФКС» склала приємне враження, про це свідчать численні аплодисменти вболівальників під час та після гри.
Цікаво, яку оцінку отримали головний «арбітр» Капровчук та «лайнсмен» Бельдій від інспектора матчу? Цікаво, чи змінились функції арбітражу з фіксування наявного порушення на вишукування такого під час гри? Цікаво, чому протягом 95 хвилин матчу, арбітри помилялися тільки в один бік? Цікаво, як відреагують ці «арбітри» на явно помилкові рішення щодо них лікарів, юристів, електриків, газовиків та інших професіоналів, помилки яких тягнуть за собою набагато тяжкіші наслідки, ніж результат футбольного матчу. Нажаль ці запитання залишаться риторичними, тому, що отримати обґрунтовану відповідь на них не можливо.

Просмотров: 996 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 Сандро  
0
Написано по сути,но уж через чур красиво и все абсолютно в пользу Держа!!!Хоть бы один маленький абзац в пользу Казятинцев!!!!Ведь тоже команда ничего!
Чемпионат интересный будет!

1 поджопников судьям!  
0
Я смотрел эту игру и было явно видно симпатии судей козятиской команде. Сорокалита открывался со своей половины поля за 5 м от центральной линии, а ему зажгли оффсайд. Штрафного, с которого забили гол - 100 процентов небыло, даже близко. Абсолютно все спорные эпизоды трактовались в пользу гостей. Странное судейство.

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz