Вторник, 16.04.2024, 21:00

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Август » 12 » Обзор матча Динамо(Хмельницкий) - Держслужбовець(Винница)
09:44
Обзор матча Динамо(Хмельницкий) - Держслужбовець(Винница)
   

   В гості до «динамівців» завітала аматорська команда з Вінниці «Держслужбовець». І хоч у складі вінничан було декілька досвідчених футболістів, які пограли в першій та другій лігах чемпіонату України, «Дерслужбовець» не зміг завдати багато клопотів подолянам.

Вже на першій хвилині матчу, після подачі з кутового, Олександр Антонов ударив головою у дальню «дев’ятку» та відкрив рахунок. Цей гол став майже копією того, який Антонов забив у другому турі друголігових змагань у ворота «Єдності». Через десять хвилин Денис Шевчук, увірвашись до штрафного майданчика «Дерслужбовця», переграв голкіпера та забив другий м’яч. Ще через дві хвилини Денис Дяченко, отримавши пас від Шевчука, забив у ворота гостей третій гол.

На 16-хвилині невгамовний Шевчук зробив неймовірний ривок, пробігши від власного штрафного майданчика до чужого, і віддав пас на Олега Данченка. Півзахисник «Динамо» «прибрав» захисника та пробив у дальній від себе кут – рахунок став 4:0. На 26-хвилині матчу стався прикрий епізод, в якому Олександр Антонов отримав травму і тепер його участь у матчі 4 туру чемпіонату України в другій лізі проти черкаського «Славутича» залишається під питанням. Як, власне, невідомо чи зіграє Денис Шевчук, який теж зазнав пошкодження. Сталося це на 19-хвилині.

Ну, а «Динамо» продовжило забивати в другому таймі. Спочатку рахунок збільшив Богдан Бортнік, який, отримавши пас від Максима Запорожця, майстерно переграв голкіпера. А на 85-хвилині матчу Тимур Мацієвич зняв «павутиння» з «дев'ятки» воріт «Дерслужбовця». Однак завершити поєдинок з рахунеком 6:0 хмельничанам не вдалося. На 90-хвилині поєдинку не сильний удар нападника «Дерслужбовця» не зміг парирувати Богдан Жовнєр. Отже 6:1 і «Динамо» продовжує готуватися до наступної гри в другій лізі.

Що ж, 13 серпня хмельничани на стадіоні «Поділля» прийматимуть одного з лідерів першості – черкаський «Славутич». Початок матчу о 17.00.

Ну, а як «Динамо» грало із «Дерслужбовцем», пропонуємо переглянути відео сюжет «Хмельницької народної газети «Є»:





Информация взята с сайта : http://ye.ua

Просмотров: 1107 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz