Пятница, 19.04.2024, 18:48

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Июль » 6 » Итоги 1 круга чемпионата г.Винницы 2011 г.
21:54
Итоги 1 круга чемпионата г.Винницы 2011 г.

Підсумки першого кола першості м. Віннниці з футболу

 

Підводячи підсумки першого кола першості м. Вінниці з футболу слід зазначити, що рівень гри, суддівства та цікавості до змагань суттєво зросли. Про це свідчить кількість команд, які виявили бажання приймати участь у першості - їх 16. У кожній команді заявлені по 25 гравців, які мають сімї, що за них вболівають. Отже, до футболу залучено понад 1000 осіб. Проведено більше 100 ігор! У порівнянні з минулим роком заявились 7 нових колективів - це "Укртелеком", "Поділля", "Молоді Регіони", "Атлетік", "Авангард", "Нива-Світанок" та "Педколедж", з яких чотири реально претендують на нагороди! Нажаль першість втратила такі команди, як "ТТУ", "КФКС", "Альпарі", "Локомотив" та з незрозумілих причин "Авіатор".

 

Спробуємо проаналізувати чому інтерес до змагань, які проводяться за підтримки міського спорткомітету та його голови Краєвського Сергія Станіславовича, настількі підвищився. По-перше, це незначний грошовий внесок для участі в змаганнях - основний фінансовий тягар по проведенню змагань взяв на себе міськспорткомітет (чим залучено до масового спорту велику кількість людей). По-друге, це якість футбольних полів, на яких проводяться змагання: навіть травяне покриття стадіону ДПЗ-18 покращилася, т.я. за полем доглядають, чого не було раніше. Також, власники та спонсори команд переймаються, щоб їхні команди грали на якісних полях. Завдяки потугам цих людей - велика кільсть спортсменів мають змогу грати, переодягтися і помитися в пристойних умовах. По-третє, на ігри першості міста прийшов вболівальник, який активно підтримує уподобану ним команду. Лідерами за відвідуванням в першому колі є "Держслужбовець", "Поділля" та "Атлетик". Це підтверджує якість гри, яку демонструють ці команди. Дуже приємно було бачити на одній з ігор голову обласної ради С. П. Татусяка. По-четверте, в першості міста приймають участь найкращі футболісти Вінницької області. Завдяки цьому суттєво посилилась боротьба за призові місця першості. По-п’яте, прорвано інформаційний вакуум навколо змагань. Деякі команди намагаються згуртувати навколо себе прихильників, створюючи групи в соціальних мережах. Нарешті створено інтернет-сайт www.vinfootball.at.ua, на якому оперативно висвітлюється інформація про першість міста та області. Користуючись ним, кожен бажаючий може висловити свою думку про той чи інший матч, події навколо нього, спрогнозувати результати. Нажаль, наші друковані видання не навантажують себе відправленням кореспондентів на матчі першості, а деякі спортивні видання віддають пріорітет напівоголеним дівчатам на своїх шпальтах, аніж розміщення футбольної таблиці першості. Прикро.  

 

Необхідно відзначити якість суддівства в першому колі першості. Вінницькі арбітри достатньо кваліфіковані і провели перше коло змагань на гідному рівні. Суттєвих помилок не допущено, в звязку із цим відсутні нарікання команд. Лише кидається в очі вік наших арбітрів. Переважна їх більшість - це досвідчені та поважні люди. На думку автора, організаторам слід залучати молодь, яка може повчитися у аксакалів своєї справи та вирости в арбітрів першої та премєр ліг.

 

Передивляючись турнірну таблицю, за результатами першого кола, можна сказати, що всі команди розташовані там згідно своїх ігрових якостей та можливостей. Лише, на думку автора, команди "Олімпік", "Метро" та "Поділля" за рівнем показаної гри не знаходяться на заслужених місцях за підсумками першого кола змагань. Також, кожна з команд першої трійки заслуговє на лідерство. А відстань у 8 очок між 1 та 5 місцем говорить, що основна боротьба за перемогу та призові місця іще далеко попереду. Що стосується аутсайдерів, то явно в програші "Темп". Хочеться побажати команді зібратися на друге коло і здобути кілька перемог, показавши пристойний футбол. Не зіпсували першість команди Тиврівського району - "Агромаш" та "Авангард", які чинять потужний спротив своїм суперникам на власному полі. А вболівальники "Авангарду", взагалі, у великій кількості їздять за своєю командою на виїздні матчі. Приємно вражає молода команда "Нива-Світанок", яка приймає участь у змаганнях на кількох фронтах. Зважаючи на вік футболістів цієї команди, можна лише порадіти за футбол вінничини.

 

Отже, підсумовуючи викладене, маємо всі шанси спостерігати яскравий футбол та бескомпромісну боротьбу в першості м. Вінниці з футболу в другому колі змагань.

6.07.2011р

Закінчуючи цей звіт, хочеться звернутися до ЗМІ, які використовують матеріали інтернет-ресурсу www.vinfootball.at.ua. При використанні матеріалів, а саме авторських статей, звертайтесь до адміна сайта та посилайтесь на ресурс.

Просмотров: 929 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 9
8 анатолий  
0
ниче так статейка. как премьер-лигу освещаете. молодцы!!!

7 Андрей  
0
Олимпик - Темп 0-3 Техническое поражение Олимпику! Саня,внеси в таблицу тоже!

9 alex77  
0
ок

6 FAN  
0
Будет ли доигрывать чемпионат нива свитанок?????????

4 Гость  
0
А еще раньше ВДПУ-Тепм 4-1 занесите этот матч в таблицу

5 alex77  
0
Уже добавил )

2 плагиатор  
1
статья написана для Д. Волошина и газеты РИА для того, чтобы первый ее слямзил, а вторые благополучно разместили и напечатали. И, чтобы читатели видели какие они молодцы и как они работают!!!

3 alex77  
0

1 alex77  
0
Сегодня отыграли Атлетик-Регионы 2:4

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz