Четверг, 28.03.2024, 17:18

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Ноябрь » 5 » Чемпионат области по футболу. 14 тур
10:28
Чемпионат области по футболу. 14 тур
5 листопада 2011 року в яскравий сонячний день ФК «Держслужбовець», для проведення чергової календарної гри, виїхав в прикрашений осінніми барвами Казатин – місто зі славними футбольними традиціями.
Стадіон, на якому проводить футбольні зустрічі ФК «Горизонт» розташований в центральній частині міста в мальовничому його куточку поміж двома річками. Про красу цього місця говорить те, що протягом 5 хвилин, поки гравці ФК «Держслужбовець» йшли від автобуса до роздягалень, побачили фотосесії трьох весільних пар! До речі, стадіон в Козятині – один з небагатьох, де команда-суперник отримує можливість переодягнутись в роздягальні, однак, помитися після гри так і не вдалося. Окремі рядки слід приділити якості футбольного поля, на якому грали футболісти. Воно було зеленим, прикрашеним жовтим листям, але жахливо нерівним. Невже проблема використати каток, щоб той прим’яв ті численні кочки, які заважали футболістам продемонструвати красивий футбол.
 Початок матчу проходив під коментарі місцевих вболівальників про те, що з місцевих футболістів грають лише двоє – інші представляють Житомирську область. ФК «Держслужбовець» розпочав активно. Вже на 5 хвилині матчу на лівому краю захисту господарів правила порушили проти Поповича. Бабік з кута штрафного майданчику виконав штрафний, пустивши м’яч вздовж воріт. Простріл Віталія замкнув Синельник – 1:0. Через 5 хвилин Синельник перехопив м’яч в центрі поля та передав його на свого тезку Поповича. Руслан, розвернувшись, з 18 метрів пробив в лівий від голкіпера кут воріт та м’яч потрапив в сітку. Пропущений другий гол збудив гравців ФК «Горизонт» і господарі перехопили ініціативу, пробивши один раз поворотам з 30 метрів та забивши гол-відповідь зусиллями африканського легіонера після сумнівного штрафного. У подальшому, гра перемістилася до центру поля. Гостріше діяли гравці ФК «Держслужбовець»: тільки Хрищенюк мав три нагоди щоб збільшити рахунок. Взагалі, слід відзначити дії Андрія у цій зустрічі, який вирізнявся величезною самовіддачею. На 37 хвилині матчу активність Хрищенюка принесла гол в ворота господарів. Андрій, отримавши м’яч з середини поля, вийшов віч-на-віч із воротарем ФК «Горизонт», на швидкості переграв його та спокійно переправив в сітку. Перший тайм закінчився з рахунком 1:3 на користь гостей.  
На другий тайм господарі вийшли з великим бажанням відіграти хоча б один м’яч. Слід зазначити, що напругу біля воріт ФК «Держслужбовець» створювали крайні напівзахисники господарів, подаючи м’яч в штрафний майданчик гостей. Футболістам «Держслужбовця» вдавалося стримувати натиск господарів та проводити гострі контратаки. Підсилили гру гостей гравці, які в другому таймі вийшли на заміну – це Сапон, Можаров, Рум’янцев та Немировський. Стовідсоткові моменти для взяття воріт в другому таймі мали Заводян та Сапон. А на 75 хвилині фантастичний гол забив Можаров, ударивши злету в дотик після подачі з правого флангу. Маючи гандикап у три м’ячі, футболісти «Держслужбовця» довели гру до перемоги та отримали заслужені три очки.
Просмотров: 2064 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 хав  
0
отчет о матче будет выложен, когда Саня приедет из Харькова!
игра была интересная, но ДС имел много моментов и если бы их реализовал, то счет был бы разгромный!

1 Андрей  
1
Хорошая игрушка была сегодня! Такое впечатление,что Казатин собрался в этом сезоне всего на 2 игры!!! И обе на нас.... Если бы они таким составом вышли против Гайсина,то думаю Сокол очки потерял бы 100%!!! А на Гайсин житомирские вообще не приехали...

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz