Пятница, 29.03.2024, 04:21

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2012 » Август » 23 » Чемпионат области. 1 тур
11:18
Чемпионат области. 1 тур
25.08.12 стартував чемпіонат Вінницької області з футболу серед аматорських команд сезону 2012 – 2013 років. У боротьбу за нагороди вступив клуб з обласного центру - ФК «Вінниця». Суперником вінничан у першому турі став непоступливий футбольний колектив «Факел» з Липовця. Незважаючи на 40-градусну спеку, команди розпочали матч жваво. Уже на 4 хвилині Бабік перевірив на міцність штангу воріт гостей. Підбадьорені таким початком господарі, постійно тиснули на ворота липовчан. Двічі небезпечно пробивав Маляренко – виручав воротар. На 17 хвилині Бабік продовжив розстріл створу воріт гостей, влучивши у іншу стійку. Гол назрівав. На 33 хвилині гри після подачі кутового активним Бабіком, верхову боротьбу у карному майданчику виграв «кремезний» Сорокаліта, пробивши головою. Воротар знову врятував, але відбив м’яч перед собою і Дмитро логічно завершив атаку, забивши перший гол у ворота «Факела». Гольовий початок, після передачі «кремезного», підтримав Браславський, забивши на 38 хвилині, вийшовши сам-на-сам, другий гол у ворота гостей. Третій гол з пенальті забив кращий гравець матчу Заводян, розвівши м’яч і голкіпера по різним кутам. Протягом першого тайму зустрічі запам’яталося як відверто нудьгував воротар вінничан Гайдаржи та дебют у дорослому футболі Подорожного. У другому таймі перебіг гри не змінився – господарі постійно атакували, гості відбивалися як могли. Атакуючу лінію після перерви у вінничан підсилили Білик, Петрук, Медвідь, Румянцев та Пивовар. Голові моменти біля воріт «Факела» виникали зі стабільною періодичністю. Якби не самовіддана гра воротаря гостей, то рахунок міг бути більш розгромним. Уже на початку 2 тайма Петрук забив 4 гол. На 69 хвилині матча забив набираючий ігрову форму після травми Пивовар. Розгром липовчан на 89 хвилині завершив Петрук. 6:0 – чудовий початок сезону для ФК «Вінниця».
Просмотров: 1367 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 3.7/3
Всего комментариев: 9
9 toolz  
0
http://svadbavodesse.ru/scenarii/

7 Эдик Гусман  
0
- : + и это можно считать результатом игры в Фастове? )))

8 alex77  
0
Ну ты неугомонный ))))))))

6 ага  
0
все нормально,трохи старичків,трохи молодих.одне плохо -шума не головний...жаль..боюсь скажеться єффект паші в керівництві

5 123  
0
Не смеши людей! Мусором была твоя Нива!

4 lokomotiv vinniza  
0
nu i musor a ne komanda!!!!!!!!!!

2 Эдик Гусман  
0
А как же кубок КФК? Где игра с Фастовым? Ватутино?
Не долго песенка играла! Вмнницкий футбол мертв, чем жив!

3 alex77  
0
Эдику Гусману

Так игра уже сыграна ))))) Ты все пропустил biggrin

1 olaya1661  
0
хочется узнать у форумчанинов какой браузер вы выбираете, я лично юзаю хром, он легкий и удобный, прямо как для домохозяйки как я!)))http://firefoxik.ru/ - .

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz