Пятница, 19.04.2024, 05:46

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2012 » Март » 29 » Чемпионат области. 16 тур + фото
17:35
Чемпионат области. 16 тур + фото

31 березня ФК "Держслужбовець" розпочав весняну частину чемпіонату Вінницької області з футболу календарним матчем зі "Шляховиком" з м. Погребище. У порівнянні із осінніньою частиною ДС виступав у суттєво оновленому складі. Підсилили команду Попов, Мазур, Казмірчук, Веретинський та Браславський. Також, серед нових гравців "Держслужбовця" воротар Гурін та захисник Ярмолюк. 
Матч проходив у прохолодну і дощову погоду. З перших хвилин лідер чемпіонату почав активно. Гольові моменти мали Казмірчук, Браславський та Сорокаліта. Гості постійно володіли ініціативою, а півзахисники ДС: Веретинський, Черниш, Білик та Казмірчук створювали гольові моменти для нападників. Однак, перший гол, після подачі Веретинського з кутового, головою забив Драган. Через кілька хвилин уже сам Веретинський зі штрайного зняв павутиння з дев'ятки господарів. Перший тайм закінчився закономірною перемогою гостей з рахунком 0:2.
У другому таймі малюнок гри не змінився. ДС упевнено контролював м'яч, постійно атакуючи ворота "Шляховика". Третій гол забив Браславський. У подальшому, пенальті, після гри рукою захисника господарів у власному карному майданчику, реалізував Степанюк. Переможну крапку у матчі поставив Драган, замкнувши головою подачу Сапона. Прекрасний початок весінньої частини чемпіонату гравцями ДС. Сподіваємося на подальші перемоги вінничан в обласних змаганнях!
У цьому короткому звіті неможливо не згадати вболівальників "Шляховика" - це прекрасні люди, які люблять свою команду та розбираються у футболі. Бажаємо їм успіхів та гарного футболу в Погребищі.






















Просмотров: 1169 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Помпушка ХХХ хочет Андрюшку  
0
Драган КРАСАВЧИК!!!!

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz