Четверг, 18.04.2024, 20:44

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Май » 16 » Чемпионат г.Винницы по футболу. 8 тур
11:15
Чемпионат г.Винницы по футболу. 8 тур
У 8 турі ФК "Держслужбовець" приймав молоду команду "Авангард" з Сутисок. Фаворитом матчу був ДС, і з перших хвилин матчу заволоділи інніциатівою. Вже на 2-й хвилині матчу міг відзначитись Михайленко В, але удар вийшов не сильним і воротар впорався з ударом. Моменти виникали біля воріт часто, але підводила реалізація. Моментів би вистачило на ігор 5. Гравці з Сутисок в першому таймі не створили жодного моменту біля воріт ДС. Відзначимо гру воротаря Авангарду., який не раз виручав свою команду. В середині першого тайму небезпечно пробивав Пивовар, але голкіпер дотягнувся до м'яча і кінчиками пальців перевів м'яч в штангу. Гол назрівав і на 28-й хвилині гол забив Сапон. На 38-й хвилині матчу Пивовар втік один в один і обіграв воротаря, але кут вийшов гострим і Олексій не став бити, а віддав пас на набігаючого Сапона і той в одне торкання відправив м'яч до сітки воріт. 2:0! Дубль Сапона! Непоганий собі подарунок зробив Максим в день народження! Ефектним був третій гол. Пивовар отримавши м'яч в центрі поля, обіграв одного гравця, потім ще три і вийшов тет-а-тет з воротарем суперника. Олексій обіграв і голкіпера і забивав вже в порожні ворота. Був хороший момент у Поповича, але Руслан у ворота не попав. Бабік з правого флангу небезпечно подавав, але упевнено грав на виходах воротар Авангарду. На перерву команди пішли з рахунком 3:0. Другий тайм почався з атак ДС. Активно увійшов до гри Максименко, який терзав лівий фланг. І на 61 хвилині черговий його прохід по флангу закінчився результативною передачею на Поповича, який удар головою зробив рахунок 4:0. Опісля дві хвилини той же Максименко заробив пенальті. Суддя упевнено показав на крапку. Михайленко А. не реалізував 11 метровий удар, відмінно зіграв воротар, який був кращим гравцем в команді (на думку автора). І тут спрацював футбольний закон! У першій же атаці після нереалізованого пенальті, гравець Сутісок красивим і точним ударом у верхній кут воріт, скоротив перевагу ДС. Опісля ще три хвилини суддя вказав на 11 метровий вже убік Держслужбовця. Гравець Авангарду пробив в дев'ятку без шансів для воротаря. 4:2 рахівниць залишався 10 хвилин. На 76 хвилині відрізнився активний Максименко. На 83-ій хвилині відрізнився Степанюк і на 85-ій знову Максименко.счет 7:2! Але і на цьому гравці ДС не зупинилися. на 90-ій хвилині гри, ювелірний пас віддав Степанюк Романову. Останній вийшов в один один і майстерно перекинув воротаря. Результативна перемога ДС!
Просмотров: 885 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 4
3 -=0$@=-  
1
Так так,в нашій команді половина одинадцятикласників)Але ми ще надолужимо і все буде в нас добре)))

4 alex77  
0
Молодцы что участвуете, еще есть куча игр и прийдет результат!!!

1 хав  
1
сегодня в первом тайме получалось все, кроме забивания голов. тотальный контроль мяча очень много моментов. просто не представляю как сутиски на 2 тайм собрались и 2 гола забили - молодцы!

2 alex77  
2
Молодые ребята, старались )) Особенно тетя на трибунах, с Сутисок которая приехала, очень громко поддерживала команду )) Таких 5 женщин на стадион и фан-сектор отдыхает ))

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz