Пятница, 19.04.2024, 15:49

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Апрель » 30 » Чемпионат г.Винницы по футболу. 6 тур Обзор + фото
22:41
Чемпионат г.Винницы по футболу. 6 тур Обзор + фото
Одним із центральних матчів шостого туру першості м. Вінниці з футболу стала зустріч «Держслужбовця» та молодого і амбітного колективу «Поділля». Враховуючи прізвища гравців команд-суперниць у «ДС»: Степанюк, Драган, Заводян, Пивовар, у «Поділля»: Маринович, Дученко, Маковей – матч мав бути дуже цікавим.

Ці сподівання були повністю виправдані грою обох команд. С. Руденко на гру випустив трьох нападників – Сорокаліту, Пивовара та Поповича, а Ю. Коваль вирішив наситити центр поля, де взаємодіяли Дученко, Маковей та Свиргун.

Тактична схема гри «ДС» на початку зустрічі принесла результат. На 8 хвилині після подачі третього кутового головою прекрасно зіграв Драган, відправивши м’яч в сітку воріт «Поділля». Не втрачаючи концентрацію, «ДС» продовжував тиснути на ворота суперника і на 16 хвилині гри гол забив Сорокаліта, прекрасно скориставшись своєю швидкістю та невпевненою грою воротаря «Поділля», добивши м’яч в ворота після флангової передачі Пивовара.

Другий гол збудив гравців «Поділля» і вони наполегливо почали штурмувати ворота Степанюка. Так, стовідсотковий момент мав Маринович, який після феноменальної скидки Дученко (на думку автора, кращого гравця в складі «Поділля») з 3 метрів пробив в Степанюка, який прийняв надпотужний удар в обличчя. Через кілька хвилин і сам Іван пробив головою в поперечку воріт «ДС». Небезпечно виконали штрафні, зароблені активним Мариновичем, знову Дученко та Маковей. Граючи на добиванні в поперечку влучив Свиргун. Реалізуй «Поділля» свої моменти, невідомо як би розвивалась гра. Однак, на 36 хвилині гри, під час контратаки «Держслужбовця», м’яч в карному майданчику прийняв Сорокаліта, пробив в напрямку воріт, відскок від захисника захисника до Пивовара, який холоднокровно відправив його в сітку. За рахунку 3:0 команди пішли на перерву.

На другий тайм «ДС» підсилив середину поля, замінивши як завжди активного нападника Поповича на досвідченого півзахисника Максименко. «ДС» грав від оборони, яку цементували Заводян, Соцький, Черниш та Драган. Слід відзначити самовіддану гру захисників «Держслужбовця», які в другій половині практично нічого не дали створити атаці «Поділля». Однак, не зважаючи на всі зусилля оборонців «Держслужбовця» на 77 хвилині в штрафній «Держслужбовця» найспритнішим був Ісаєв, який добив м’яч в сітку після відскоку від поперечки. Отримавши шанс зрівняти рахунок, «Поділля» великими силами пішли вперед. Вільними зонами вдало скористувалися «держслужбовці». На 80 хвилині Сорокаліта вийшов віч-на-віч із голкіпером «Поділля» переграв його, але той, щоб зберегти свої ворота недоторканими, збив нападника. Чистий фол останньої надії. Вінницькі судді за таке порушення не дають ані логічної червоної картки, ані НАВІТЬ ЖОВТОЇ. Відстояв себе Сорокаліта особисто, забивши гол зі штрафного в дальню дев’ятку. На 89 хвилині гри віч-на-віч із голкіпером «Поділля» вже виходив Чигрин, якому намагався порвати футболку захисник та знову збив обіграний воротар. Боковий суддя навіть не показав фол (не порвана футболка – це не фол), а головний арбітр наважився на «гірчичник» голкіперу. Однак, Максименко віддав порушникам зповна, забивши штрафний прямо посередині воріт повз голкіпера.

Зустріч закінчилась за рахунку 5:1 на користь «Держслужбовця».



Просмотров: 1101 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 7
6 Фелип Коку  
0
На 89 хвилині гри віч-на-віч із голкіпером «Поділля» вже виходив Чигрин, якому намагався порвати футболку захисник та знову збив обіграний воротар. Боковий суддя навіть не показав фол (не порвана футболка – це не фол), а головний арбітр наважився на «гірчичник» голкіперу. Однак, Максименко віддав порушникам зповна, забивши штрафний прямо посередині воріт повз голкіпера............

засудили что ли ? )


7 alex77  
1
На счет судейства!!! Никто ни кого не засуживаел! Просто не умеют судить нормально!!! И ошибки всегда в обе стороны!!! Посмотрите эпизод с пенальти и удалением в матче Анжи-Ростов!!! Тогда о чем вообще говорить!!! Вот ссылка http://football.sport.ua/news/124974

5 zava1497  
0
Да,матч был тяжёлым...есть над чем подумать!....

4 моуриньо  
0
Везёт сильнейшим????

3 хав  
0
с результатом ДС повезло сегодня у Подолья 4 перекладины было - хорошая боевая команда.

1 1  
0
алекс, а почему нет прогнозов?

я думаю 3:1


2 alex77  
0
Сделаем ))

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz