Суббота, 20.04.2024, 11:34

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Апрель » 12 » Чемпионат г.Винницы по футболу. 1 тур + ФОТО
09:17
Чемпионат г.Винницы по футболу. 1 тур + ФОТО
Нарешті розпочалась першість міста Вінниці з футболу сезону 2011 року. Слід відзначити, що інтерес до даних змагань суттєво зріс. Так, в поточному році бажання взяти участь у першості виявили 18 команд. Серед учасників з’явились нові амбітні колективи – це «Молоді регіони», «Поділля», «Атлетик», «Сутиски». Однак, першість і втратила кількох учасників, які в 2010 році складали гідну конкуренцію під час боротьби за лідерство – це «ТТУ», «Альпарі».
Змагання розпочались 14.04.2011 року чотирма іграми першого туру. Свою гру проводив і «Держслужбовець», суперником якого став новачок першості ФК «Атлетик». Гра проходила на футбольному стадіоні «ДПЗ – 18». Хочеться відзначити якість підготовки газону до цієї гри. Відверто – поле вразило! Воно було рівне… перед грою на ньому попрацював 7-тонний каток, тому спостерігати за діями гравців обох команд було приємно, т.я. футболісти могли показати свою майстерність.
Негативне враження залишилось від організаційних дій федерації. Так, матч розпочинав один арбітр в полі Д. Маринович, в середині першого тайму допомагати йому прийшов один лайнсмен. Виникає запитання чи поважає федерація учасників змагань, які можуть зібратись для проведення ігри, а судді, які отримають заробітну плату, не можуть. Маємо надію, що це було прикре непорозуміння, адже говорити про справедливість і якість суддівства при неповному складі бригади неможливо. З цього приводу у гравців виникали претензії, щодо трактування суддею деяких епізодів. А які претензії можна пред’являти, якщо арбітр просто фізично не бачив то лицьової, то бокової лінії.
Щодо гри, то вона склала приємне враження. Гравці «Держслужбовця» після перших хвилин, адаптувавшись до поля та суперника наполегливо та систематично почали накочувати свої атаки на ворота «Атлетика». Особливих клопотів суперникам завдавав правий фланг атаки «ДС», де прекрасно взаємодіяли Москаленко та Сапон та в атаці вривався Пивовар. Саме з правого флангу на 28 хвилині гри виникла небезпека. Сапон подав м’яч в штрафну «Атлетика», захисники відбилися, його підхопив Попович і невідпорно пробив з 18 метрів – гол! Голкіпер не зміг врятувати свою команду. Перевага «Держслужбовця» наростала і 2 гол не заставив чекати себе довго. 35 хвилина, знову подача з правого флангу, відскок і блискучий за точністю і якістю удар злету Татарчука в ближню дев’ятку – 2:0, без шансів для голкіпера. Перевага «Держслужбовця» тотальна, гра проходить на половині поля «Атлетика». Футболісти контролюють м’яч, катаючи його з правого на лівий фланги. Всі підбори після виносів з штрафної гравцями «Атлетика» за «Держслужбовцем». На 41 хвилині гри під час атаки «Держслужбовця» м’яч в карному майданчику підхопив Пивовар та технічно прибравши фінтом захисників лівою ногою відправив його в ворота. На перерву команди пішли за рахунку 3:0.
На другу половину зустрічі «ДС» вийшов не менш мобілізованим ніж на початку гри і з хорошим настроєм почав атакувати ворота «Атлетика». На 58 хвилині гри Сапон, помітивши ривок Чигрина віддав йому передачу в штрафний майданчик, відрізавши захист «Атлетика», а Олександр маючи можливість забивати гол, побачив у більш вигідній позиції Пивовара і в дотик покотив м’яч вздовж воріт повз голкіпера. Олексій не залишив шансів захисникам «Атлетика», в дотик переправивши м’яч в ворота. Прекрасний гол! Навіть після дубля Пивовар не заспокоївся, намагаючись зробити хет-рик. Взагалі, хотілося б відмітити повернення Олексія на поле, адже після травми та тривалій відсутності ігрової практики він показав чудову гру. Так, на 65 хвилині, він, підхопивши м’яч, переграв в карному майданчику захисника «Атлетика» і потужно з гострого кута пробив під перекладину. Під час другого тайму С. Руденко провів три заміни, які ще більше підсилили гру. На поле вийшли Драган, замість Шкрабало, Романов замість Чигрина та Пащук замість Москаленка. Проведення замін на пройшло безслідно. На 84 хвилині стандарт зліва виконав Сапон, навісивши м’яч в штрафну, Попович вигравши боротьбу скинув м’яч на Пащука і Володимир в дотик переправив його в ворота – 6:0.

Впевнена перемога «Держслужбовця». Чекаємо наступних матчів, щоб спостерігати гру та вболівати за «ДС».










Просмотров: 1957 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 3.7/3
Всего комментариев: 251 2 »
25 Петя Шедевр  
0
Кабан это ты grubuy83 по ночам не спишь?! Золотой ты человек, все о команде думаешь! Браво :.)

23 лёлик  
1
На последней фотографии ультрас Юру Максименко узнал))))))

24 alex77  
0

22 Сергей  
0
Интеграл - Темп 3:1!

21 grubuy83  
0
Ребята ДСА есть.....и будет это УФГ присоединилось к ДСА.....и результат игры с МОЛОДЫМИ РЕГИОНАМИ 3 :1.....

18 KastaAlex  
0
Саня ведь не только Пивовар новичок !!!!!!!!! Сапон к примеру ? )

19 хав  
0
))))) верно!

20 alex77  
0
Завтыкал ))

15 алексей  
0
Вчера ДС 6-0 в Атлетико выиграл. Кто забил голы? В команде слышал есть новички?

16 alex77  
0
Сейчас добавлю кто забивал ))

17 alex77  
0
Из новичков Пивовар из винницкой Нивы

14 Ник  
0
"Поділля" - "Метро" 2:1 при равной игре. Команда "Поділля" понравилась, фаворитам придется потесниться. Спасибо за хорошую игру.

13 zava1497  
0
На счёт поля я ошибался,сегодня оно было просто супер по сравнению с тем,как раньше!!))

12 Kasta Alex  
0
Я имею ввиду игру с Атлетик ! Что будет калитка ....хотя тот факт что на ГПЗ игра то тут уже Вопрос будет ли калитка ! )

11 zava1497  
0
Поле на ГПЗ не радует,но всё равно надо доказывать и подтверждать своё чемпионство!! wink

1-10 11-17
Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz