Пятница, 29.03.2024, 12:52

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2011 » Ноябрь » 3 » 2.10.2011г. + письмо в Федерацию от команды "Дом Кофе"
10:53
2.10.2011г. + письмо в Федерацию от команды "Дом Кофе"

Еще один центральный матч тура между командами "Подолье" и "Дом Кофе" был прерван на 15 минуте матча. Судья матча А. Сидорук  выпустил игру из под контроля  и на поле началась драка. Тренер "Подолье" Ю.Коваль, увел команду с поля.

Футбольна команда "Дім Кави" 

                                                                           Голові Контрольно-дисциплінарного  комітету

                                                                           ВСГО «ОФФ»

                                             ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА 

 

Шановний голова, шановні члени комітету, футбольна команда «Дім Кави», бажає висвітлити власну позицію, стосовно інциденту який стався 02 листопада 2011 року, під час гри на чемпіонат міста Вінниці між командами «Дім Кави» та «Поділля».

По - перше необхідно наголосити, що наша команда завжди виділяється непоступливістю та командним духом, ігри з «Поділлям» постійно привертають великий інтерес серед уболівальників та проходять на «підвищених тонах».

Гра почалась з постійних атак команди «Дім Кави», гравці якої впевнено контролювали гру, створили за перші 15 хвилин декілька гольових моментів, одного разу м’яч, після удару Маляренко І. влучив у стійку, у наступній атаці ворота «Поділля» вразив капітан команди Красій О. Після чого почались провокації команди «Поділля», особливо виділявся при цьому гравець Лопес, який постійно «жорстко» та персонально грав із нападаючим Гавришем М., нажаль суддя гри, на це жодним чином не реагував.

В одній із атак команди «Дім кави», яка почалась з правого флангу атаки Гавриша, грубо зупинив Лопес, Максим залишився лежати на газоні, гру ніхто не зупиняв, «Дім кави» продовжувала атаку, в той час коли Лопес, підійшовши до Гавриша, у брутальній, нецензурній формі, використовуючи ненормативну лексику образив його, на що Максим, у відповідь, сказав, що необхідно не говорити а грати у футбол, Лопесу це не сподобалось, в результаті чого він підійшов до Гавриша і наніс останньому удар, лобною частиною голови в область правого ока, на що  Гавриш, захищаючись, наніс Лопесу удар рукою в голову, тобто вчинив дії, необхідні та достатні для припинення безпідставної агресії зі сторони Лопеса. Після чого, в інцидент втрутились гравці обох команд, які не завдаючи жодних ударів, розвели Лопеса та Гавриша. Арбітр у полі, за вчинення бійки на полі, показав червоні картки Гавришу та Лопесу, та попросив останніх залишити поле.

В подальшому, тренер команди «Поділля» Коваль Ю., забрав гравців команди з поля, при цьому повідомивши, що грати він так не збирається. 

Шановні члени комітету прошу звернути Вашу увагу на те, що команда «Дім Кави» так, як і більшість гравців «Поділля» мали бажання проводити гру далі, 10 на 10, проте Коваль, не мотивуючи свої дії, забрав команду, чим на нашу думки вчинив дії, які суперечать п. 4 ч. 1 ст. 14 Дисциплінарних правил, які затверджені Виконавчим комітетом Вінницької спортивної громадської організації «Обласна федерація футболу»10 серпня 2007 р.

Команда «Дім кави» залишилась на полі, очікувала повернення гравців «Поділля» для продовження гри, проте останні не повернулись і суддя повідомив про закінчення гри, в зв’язку з відмовою команди «Поділля».

В даний час, коли на «повістці дня», незаконно та необґрунтовано на наше переконання, стоїть питання про зняття команди «Дім кави» зі змагань хочеться зрозуміти підстави постановки питання про зняття команди, не фантазії Коваля, а законні підстави.

1. Чому за вказаний інцидент мають дискваліфікувати ЦІЛУ КОМАНДУ? 

2. Чому тоді команду «Дім кави» а не обидві команди які приймали участь у грі? Враховуючи те, що бійку спричинив «потерпілий» Лопес, гравець команди «Поділля» та те, що відповідно ст. 14 вищевказаних дисциплінарних правил за самовільне залишення поля командою під час матчу або відмова починати чи продовжити матч до неї можуть застосовуватись дисциплінарні стягнення;

3. Більше того, виникає питання про доцільність та законність прийняття Лопесом участі у змаганнях на чемпіонаті міста Вінниці, як врегульовано порядок гри іноземців??? 

Якщо, Ви шановні члени, визнаєте те, що Гавриш, який захищався, або Лопес, який спровокував бійку, порушили Регламент, Статут, Закон або будь-який інший нормативний акт, то необхідно вирішувати питання персонально, а не по команді в цілому.

Крім того, прошу Вас звернути увагу на те, що нібито наша команда «Хуліганів та бандитів», проте ніхто не звертає уваги, що команда складається з людей різних професій від студентів Аграрного університету, працівників та топ – менеджерів різних комерційних організації м. Вінниці до працівників правоохоронних органів. До вищевказаного інциденту, жодного разу ніхто не звертався з заявами або скаргами на наші дії.

Хочу звернути увагу на те, що протягом чемпіонату 2011 року, команда «Дім кави» жодного разу не догравала гру в 10, тобто жодного разу гравці команди не бачили перед собою червоної картки, тільки одного разу, у грі на Кубок міста нашому гравцю показали червону картку, хоча для прикладу гравці  команди «Агромаш» м. Тиврів, у грі проти нашої команди отримали 2 червоні картки протягом однієї гри, били гравців команди «Дім кави», але з нашої команди ніхто не скаржився та не робив образливий вигляд.

Як можна говорити про те, що ми – команда хуліганів??? Якщо арбітри, люди на яких покладено безпосередній обов’язок давати оцінку поведінці гравців на полі не вживали до гравців санкції ??? 

Інцедент з Красієм взагалі навіть не хочеться описувати, арбітр у полі оцінив дії Красія О., як порушення правил, яке заслуговує на «Жовту картку» то як зараз можна ставити питання про його дискваліфікую?

          Крім того, відповідно до Дисциплінарних Правил Дисциплінарні санкції можуть бути застосовані також у тому випадку, якщо арбітр не бачив грубого прояву або неспортивної поведінки і тому не прийняв ніякого рішення з цього інциденту, проте суддя бачив, протиправні, на його думку дії Красія О., проте розцінив вказане правопорушення як «Жовта картка», тому керуючись вимогами ст. 10 Правил, у випадку якщо Ви визнаете те, що Красій О. заслуговує на інше стягнення,  просимо Вас не застосовувати до нього дисциплінарні стягнення пов’язані з позбавленням

останнього можливості грати.

Крім того, виникає питання чому третю гру поспіль  між «Поділлям» та «Дім кави» доручають судити Сидоруку О.??? 

Футбол – чоловіча гра, про це необхідно пам’ятати. 

Завершуючи, шановний голова, шановні члену Прошу Вас звернути уваги на те, що головна мета нашої команди – популяризація футболу у місті, нажаль можливо наша команда допускає певні помилки, проте ми обіцяємо виправитись.

Кожної неділі у нас проводяться збори команди, головне питання на них дисципліна, до Гавриша М. та Красія О. вже застосовані дисциплінарні санкції керівником команди.

Я, як тренер команди, прошу  Вас, об’єктивно розібратись у вищеописаній ситуації, врахувати позиції всіх сторін, об’єктивно вирішити питання які стоять, як по гравцям команди «Дім кави» так і по гравцям команди «Поділля».

Крім того, прошу Вас повідомити мене, тренера команди та спонсора команди, про час, місце проведення засідання  комітету та надати можливість виступити на ньому.

Крім того, прошу залучити до проведення засідання капітана команди «Дерслужбовець» Руденко Д., який був безпосереднім свідком вищевказаних подій.

З повагою тренер команди «Дім Кави» Трапля О., президент команди Каплун Р.

Підписи гравців:

№п/п ФІБ Підпис №п/п ФІБ Підпис

1 Романчук Артём Викторович                     12 Николаенко Александр Анатольевич 

2 Бондарь Александр Николаевич              13 Трапля Александр Викторович 

3 Красий Олег Сергеевич                           14 Масненький Сергей Владимирович 

4 Добычин Петр Анатольевич                      15 Перов Андрей Германович 

5 Румянцев Вадим Сергеевич                      16 Исоченко Константин Геннадиевич  

6 Блохин Алексей Геннадиевич                   17 Анисим Петр Петрович 

7 Гнидюк Юрий Валентинович                      18 Гребиннык Александр Александрович 

8 Маляренко Игорь Алексеевич                    19 Ковальский Геннадий Анатольевич 

9 Дорощук Сергей Николаевич                     20 Ковальский Антон Анатольевич 

10 Гаврыш Максим Юрьевич                          21 Дзюменко Сергей Викторович 

11 Сташевский Роман Анатольевич                22 Неменко Андрей Васильевич 



Просмотров: 1833 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 9
9 караул  
0
теперь интересно увидеть официальную позицию ФК "Подолье"

8 Антон  
0
Спасибо администратору за опубликование позиции ФК "Дом Кофе"

7 хав  
0
Ситуация, которая возникла в этой игре, вызывает вопросы ко всем субъектам этого матча:

1. Вопросы к ФК "Подолье"
- для чего Лопес начал драку?
- почему, не дождавшись решения арбитра, команда ушла с поля?

2. Вопросы к ФК "Дом Кофе"
- почему Гавриш поддался на провокацию Лопеса?
- зачем Рома "борец" вместо того, чтобы разборонить драку пытался бить Лопеса?
- когда многие из вас будут уважать соперников?

3. Вопросы к арбитрам
- почему в начале матча Сидорук не удалил Красия, который ударил его?
- почему не увидел явного нарушения правил на Лопесе в моменте, когда забивался гол?
- почему боковой арбитр когда началась драка не принял мер для подачи сигнала основному арбитру, который находился спиной к эпизоду и не принял мер для пресечения драки?

4. Вопросы к федерации:
- почему руководство федерации не утруждает себя посещением центральных матчей первенства?
- имеет ли право Лопес принимать участие в турнирах, проводимых на территории Украины по игидой ФФУ?
- почему после первого тура первенства небыли дисквалифицированы игроки ФК "Молодые Регионы", фамилии которых фигурируют в данном конфликте, которые во время матча с ФК "УФГ" и после него били и обзывали бригаду арбитров?
- КОГДА БУДЕТ ПОРЯДОК В ВИННИЦКОМ ГОРОДСКОМ ФУТБОЛЕ и в состоянии ли нынешние руководители его навести?

6 Spinoza  
0
Нечего жалеть команду "Подолье" - судит постоянно такие игры один и тот же судейка. Можно сказать "прихваченый" - судит не по игре, и начинаются из за этого конфликты. Гавриша до этого раза три ноги отрывали, судейке на это не реагирует. Вот и за этого конфликт и начался. А Лопас сам напрасился - он за Гавришем начал охоту - и сам на теже грабди стал. Когда Африканец тебя посылает еще куда по дальше, за это их надо проучать. Что за чемпионат города - африканцы играют, а где статут соревнований!? Нечего этих пижонов футболистов "Подолье" жалеть, и всех остальных команд, которые плачатся! Это футболисты!!? Побывайте на игра Запдной Украины и вы увидете что такое мужской футбол!!! А таких футболистов пижонов как воспитуют наши школы - такие у нас и команды и сборная!!!!! Негры у нас еще рулить будут!!! Хватает своиж жидов - не футбола,не судейства, не полей!!!! Спасиба! Удачи команде "Дом кофе". angry dont

5 morgyny  
0
правельно что дали не чего обезьянамправа качать а по поводу дисквалификации ты не прав

4 Моргун  
1
Гавриша ,Траплю, Рому борца и ещё пару человек нужно вообще пожизненно дисквалифицировать из Винникой области(ещё раз замёчу именно дисквалифицировать, а не снять команду!!!)!!! Это и будет самым правильным решением областной федерации и сразу все проблемы снимутся!!! И может у судей вырастут крылья и они наконец-то перестанут бояться СУДИТЬ матчи так, как надо!!!! Это будет отличным примером для остальных "боксёров" и "каратистов" винницкой области,которые называют себя футболистами...

3 Гость  
1
Рано или поздно это должно было случится..Не думаю что Лопес без причины ударил игрока Дом Кофе..А то что судьи у нас трусы это так понятно..Надо брать пример из Годуляна (игра Таврия-Динамо)

1 караул  
1
инциндент пренеприятнейший!
первым ударил Лопес головой Гавриша. А тот не проявил футбольной хитрости и не упал от удара, а нанес удар в ответ. началась драка. Сидорук к инцинденту был спиной. Возмущает поведение бокового арбитра, который стоял около дерущихся и смотрел чья возьмет, не подавая никаких сигналов основному арбитру и не разбороняя драку.

2 alex77  
0
Он (боковой судья), наверное снимал на мобильный чтобы в YOU TUBE закинуть )))))

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz