Среда, 24.04.2024, 10:43

Меню сайта

Форма входа


Главная » 2012 » Июль » 5 » ____________________________________________________________________________
13:55
____________________________________________________________________________

Перший Вінницький чемпіонат з футзалу назвав переможців

Добiг кiнця перший чемпioнат мicта Вiнницi з фут залу.
Перше півріччя цього року було насичено футзальними подіями. З метою популяризації цього видовищного виду спорту в лютому 2012 року нами був проведений Чемпіонат України U-17, у якому взяли участь 8 кращих команд нашої Держави, зокрема колективи з Донецька, Львова, Києва, Одеси та Вінниці.
Те, що у Вінниці є футзал підтвердили гравці, які брали участь у відкритому чемпіонаті м. Вінниці. Такий Чемпіонат проводився вперше. У ньому взяли участь 14 команд, що представляли підприємства та організації міста. Протягом турніру проведено 91 матч. У змаганнях були задіяні понад 200 спортсменів, які з великою жагою до боротьби змагались на футзальних майданчиках міста. Ігри Чемпіонату проходили у кращих спортивних залах міста – це СК «Термінал», СК «СКА», СК «Колос».
З перших турів боротьбу за призові місця вели 7 колективів – це «Авіатор», «Вболівальник», «Епіцентр», «Техноплюс», «УФГ», «АК-Центр» та «Дім Кави». Про високу конкуренцію у чемпіонаті свідчить те, що гандикап між першим та сьомим місцем складає лише 10 очок.
Пристойний рівень гри продемонстрували і такі команди як «Рошен», «Мегаспорт», «Таксі «Лимон», «Темп» та «Феміда».
Окрасою чемпіонату стали матчі: «Епіцентр» - «Дім Кави», «Техноплюс» - «УФГ», «Темп» - «Таксі «Лимон», «Рошен» - «Мегаспорт», «АК-Центр» - «УФГ», «Вболівальник» - «Дім Кави». Саме у таких зустрічах у повітрі була напруга, спортивна злість, уміння мобілізувати сили на останніх хвилинах та футзальна майстерність.
Класну гру продемонстрували усі команди. Кожен гравець хотів показати свою майстерність, кожен вболівальник бажав перемоги своїй команді.
Саме для відзначення команд-переможців та кращих гравців ми зібралися у цьому залі.
Міська федерація, зважаючи на зростаючий інтерес до футзалу на Вінниччині, планує проведення регулярного Чемпіонату міста Вінниці. Так, наступний Чемпіонат 2012 – 2013 років заплановано розпочати у листопаді 2012 року.
З метою розвитку футзалу у нашому місті, ми займаємося відшуканням небайдужих спонсорів для відкриття дитячої футзальної школи. Це найголовніше завдання Федерації, адже інвестиції у дітей – це інвестиції у наше майбутнє!

Кращий гравець: Пилипенко Віктор
Кращий захисник: Коваль Олександр
Кращий бомбардир: Петлінський Ігор
Кращий нападник: Браславський Ярослав







Просмотров: 735 | Добавил: alex77 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Гость  
0
А ще одна номінація - кращий воротар?

Имя *:
Email *:
Код *:

Слушать радио онлайн
Статистика

На поле всего: 1
Гости: 1
Команда: 0

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz